Birgit Rigmor Ersgaard den 01-04-2016
    Tilmelding til skolebefordring i skoleåret 2016/17

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at skolebusserne fra næste skoleår skal kunne bruges af alle kommunens uddannelsessøgende børn og unge under 25 år. Samtidig bliver det et krav for at bruge skolebussen, at eleven har et skolebuskort.

Tilmelding til skolebefordring foretages af forældrene på dette link: www.vordingborg.dk/skolebefordring, hvor der er yderligere information.

Tilmeldingen skal ske i perioden fra 1. april til 24. april

En befordringsberettiget folkeskoleelev skal tilmelde sig befordring, uanset om der nu benyttes skolebus eller eleven har fået gratis skolebuskort til kollektiv trafik eller er blevet befordret i mini-bus.

En ikke-befordringsberettiget folkeskoleelev, privatskoleelev, gymnasieelev, HF, HHX, VUC-studerende mv. skal tilmelde sig, hvis der ønskes befordring med skolebussen. Der vil dog kun blive tilbudt befordring, såfremt det ikke er en væsentlig omvejskørsel. Denne vurdering foretages af kørselskontoret under hensyn til kommunens budget.

Skolebuskortet er gratis for de befordringsberettigede folkeskoleelever. Ikke-befordringsberettigede skal betale for skolebuskortet.

Kørselskontoret vil i starten af juni måned udsende et brev til alle, som har tilmeldt sig skolebefordringen, med information om den tilbudte befordring, eller hvorfor der ikke kan tilbydes befordring. Hvis der bliver tilbudt befordring med skolebus kan skolebuskortet afhentes hos skolens sekretær medio juni. Hvis du skal betale for skolebuskortet, vil beløbet blive opkrævet elektronisk via e-boks i slutningen af juni måned.

Kørselskontoret
    e-mail: korsel@vordingborg.dk
    _______________________________________________________________________________________________

Bo Kuno Christensen
    Fagleder

bkch@vordingborg.dk
    Afdeling for trafik park havne
    Trafik og Park
    Mønsvej 130
    4760 Vordingborg
      Vordingborg kommune
    Vordingborg Kommune
    Valdemarsgade 43
    4760 Vordingborg
    Anette Jensen den 08-02-2016
    Til kommende elever og forældre i 10. klasse

10. Klasse rykker til ny adresse fra august 2016.
    Vi vil fra dette tidspunkt være at finde på USCJ (i daglig tale seminariet) på Kuskevej.
    Flytningen giver os nogle fine muligheder i forhold til lokaler og udviklingen af et studiemiljø. Vi vil fortsat have et godt og tæt samarbejde med ungdomsuddannelserne, og vi vil også fremadrettet gøre os umage for at fastholde eleverne i et udviklende og frugtbart ungdomsmiljø i samarbejde med ungdomsuddannelserne.

Teamet omkring 10. klasse
    Vordingborg Ungdomsskole og 10. klasse
    Birgit Rigmor Ersgaard den 17-06-2016

ArtCamp for 13-25 årige
    Tag din bedste ven eller veninde under armen og deltag i ArtCamp, eller kom som du er og få en masse nye venner. Du får her chancen for at være en del af et fællesskab i ArtCamp hvor deltagerne kommer fra Faxe, Næstved, Vordingborg, Lolland og Guldborgsund kommuner. Du vælger selv om du vil udfordre dine færdigheder indenfor billedkunst, skulptur og andre kunstarter, performance, eller om du vil udforske dine evner som producer af en musikvideo. Se mere om de enkelte workshops, du kan blive en del af på www.artcore.nu

Tid: 12-14. august

Sted: Faxe Ladeplads (De unge kommer til at bo på Hylleholt Skole)

For hvem: Alle unge mellem 13 og 25 år.

Pris: Gratis! Men vi kræver engagement! Ved tilmelding betaler man depositum på 200 kr (depositum stiger til 400 kr. efter 8. august, hvis man altså tør vente så længe). Depositum får man igen, når man møder op og deltager i ArtCamp.

Tilmelding: Der er plads til de første 50 der tilmelder sig. På de enkelte workshops er der kun plads til 10-15 deltagere, så der kan være hurtigt ”udsolgt”.

Der åbnes for tilmelding d. 23. juni på www.artcore.nu