Birgit Rigmor Ersgaard den 13-01-2017

Skolebuskort og takstreform Sjælland

I forbindelse med Takstreform Sjælland, som træder i kraft søndag den 15. januar 2017 vil der ske ændringer af zoneinddelingerne i Vordingborg kommune. Da der indføres flere zoner kan dette betyde, at de nye zoner ikke er nævnt på skolebuskortet.

Movia meddeler imidlertid, at skoleeleverne fortsat lovligt kan benytte de udstedte skolebuskort i hele skoleåret 2016/17.

Vibeke Grønbæk den 16-01-2017
    Ungdomsskolen - og 10.klassecentret deltager i SKOLEVALG17 der starter idag.

De følgende 2 onsdage /linjedage...arbejder eleverne med bla. Grundloven, styreformer, Folketingets partier og politiske mærkesager.
    Torsdag d.2/2 er der afstemning på alle de 600 skoler i Danmark som deltager og 63.000 elever skal sætte deres kryds.
    Maria Westh Hage den 01-12-2016
    Kære elever og forældre

Som følge af en omstrukturering af skoleårets screeninger i skriftlig dansk, matematik og engelsk, bliver der ikke afholdt terminsprøver i januar som det ellers tidligere har været udmeldt.
    I matematik og engelsk er både screeninger og øvrig forberedelse til sommerens skriftlige prøver indlagt i undervisningen. I dansk bliver den skriftlige terminsprøve afholdt slut februar/start marts.
    Flere informationer om denne følger i starten af det nye år.

Venligst
    Maria Westh Hage