Birgit Rigmor Ersgaard den 13-06-2017
    Kære forældre

I Vordingborg Kommune ønsker vi at høre, hvor tilfreds du er med dit barns skolegang og skolens arbejde med dit barns trivsel og udvikling. Derfor vil vi bede dig om at bruge 10 minutter på at udfylde dette spørgeskema. Hvis du har mere end ét barn, der går i skole i Vordingborg Kommune, vil vi bede dig udfylde et skema per barn.

På forhånd tak for hjælpen.

Søren Kokholm
    Skolechef

• Anette Jensen den 01-06-2017
    Kære alle
    Efter elevernes sidste eksamen, skal de aflevere deres iPad. Det skal de gøre hos Birgit på kontoret.

I modsætning til sidste år skal de IKKE nulstille deres ipad inden aflevering. I stedet skal de gøre følgende procedure:

1 -A) Hvis iPaden ikke er opdateret til den nye IOS: Gå i indstillinger - tryk på iCloud i bjælken i venstre side - Find min iPad - Slå Find min iPad fra.

1 - B) Hvis ipaden er opdateret til den nye IOS: Gå i Indstillinger - tryk på bjælken med elevnavnet øverste i venstre side - iCloud - Find min iPad - Slå Find min iPad fra.

2 - (er ens for begge opdateringer) Indstillinger - Adgangskode - Slå adgangskode fra

Birgit modtager iPadsene og tilbageleverer dem deres iPadkontrakter.

Hilsener