Angelika Lange den 20-08-2018

Besked vedr. skolekort.

Kære Alle

Vi beklager de udfordringer som der har været i forbindelse med opstarten af MitSkolekort i denne uge - både ifm system nedbrud i mandags og fejlen med at kortene blev afvist i busserne onsdag og torsdag.

I den forbindelse skal vi særligt undskylde at der er børn der er blevet afvist eller afkrævet betaling ved brug af bussen. Den almindelige regel for buschauffører er, at børn aldrig må afvises eller sættes af bussen. Det vil vi indskærpe igen overfor operatørerne, så vi undgår en lignende oplevelse.

De børn/forældre der har haft udgifter til køb af billet eller brug af eget rejsekort kan få disse udgifter refunderet. Vi vender tilbage med mere information omkring dette i næste uge.

Movia Skolekort

Angelika Lange den 16-08-2018

Link til undervisningsaktiviteter i Ungdomsskolen Vordingborg for skoleåret 2018/19

Tekst