Maria Westh Hage den 01-12-2016
    Kære elever og forældre

Som følge af en omstrukturering af skoleårets screeninger i skriftlig dansk, matematik og engelsk, bliver der ikke afholdt terminsprøver i januar som det ellers tidligere har været udmeldt.
    I matematik og engelsk er både screeninger og øvrig forberedelse til sommerens skriftlige prøver indlagt i undervisningen. I dansk bliver den skriftlige terminsprøve afholdt slut februar/start marts.
    Flere informationer om denne følger i starten af det nye år.

Venligst
    Maria Westh Hage
    Afdelingsleder
    Maria Westh Hage den 29-11-2016
    Nye datoer!! Se nedenfor.

Kære forældre

Som nævnt, bliver der lavet en uddannelsesparathedsvurdering på alle elever d. 1. december. For at gøre samarbejdet mellem skolen og jer forældre bedst muligt - til fordel for jeres unges videre uddannelse - vil dem der måtte blive vurderet ikke-uddannelsesparate blive indkaldt til samtaler d. 4. og 5. januar, hvor også UU-vejleder Jytte Nielsen deltager.
    Dem der bliver indkaldt til disse samtaler, skal ikke møde til forældresamtalerne i d. 12 og 14. december, hvorfor disse vil blive slettet.
    Vi ser frem til et godt samarbejde omkring jeres unge.

Birgit Rigmor Ersgaard den 14-11-2016

Kære forældre og elever

De offentlige busser får nye køreplaner pr. 11. december 2016. Disse er vedhæftet her. De offentliggøres først på Movias hjemmeside om ca. 2 uger.

Busruterne 620, 640, 661R, 667, 669, 750 og 760 indeholder kun mindre justeringer for tilpasning til togtider.

Der er meget store ændringer på busrute 664, som er en sammenlægning af nuværende 662 og 664. Den nye busrute 664 kører på strækningen Stege-Bogø-Vordingborg-Kastrup og betjener i Vordingborg by busstoppestederne på Voldgade, ved Kvickly, Uddannelsescenteret og Gåsetårnskolen, Iselinge.

Busrute 660R har fået ændret ruteføring i Vordingborg by efter ønske fra mange borgere. Den nye ruteføring er Københavnsvej - Chr. Richardtsvej - Prins Jørgens Alle – Valdemarsgade – Boulevarden – Algade - Banegårdspladsen. Derved betjener ruten nu også Rådhuset.

Alle køreplaner er endelige.